Welcome to the forums. Please post in English or French.

You are not logged in.

#1 2015-07-28 19:57:08

yoursbh
Member
From: INSA de Rouen, FRANCE
Registered: 2012-07-04
Posts: 99
Website

[Solved] How to run parametric calculations by using as_run

Hello the forum,

I succeed in running a parametric calculation by ASTK interface. However, when I use as_run with the same .export file, an error appears below:

ERREUR A L'INTERPRETATION DANS ACCAS - INTERRUPTION
>> JDC.py : DEBUT RAPPORT
CR phase d'initialisation
   !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
   ! <S> Exception utilisateur levee mais pas interceptee.                          !
   ! Les bases sont fermees.                                                        !
   ! Type de l'exception : error                                                    !
   !                                                                                !
   !  soit le fichier n'existe pas, soit c'est une mauvaise version de HDF (utilise !
   ! par MED).                                                                      !
   !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
fin CR phase d'initialisation

In the .mess file, it shows that the parameter defined in .distr file has not been taken into calculation. But in .export, the option is really activated at the line 8 P distrib oui, and the .distr is well defined (as I used it to run successfully in ASTK interface). So maybe I should add some options when I use as_run for parametric calculation ???

All the related files are attached below.

Thanks for your advices and help !

YoursBH

Last edited by yoursbh (2015-08-05 21:15:50)


Attachments:
Parametric Calculation Error in as_run.zip, Size: 11.86 KiB, Downloads: 258

SALOME-MECA 2015.2 (Salomé 7.6.0 + Code_Aster 11.8 & 12.4) sous Ubuntu 14.04 64bit

Offline

#2 2015-07-29 12:29:42

Ivp
Member
Registered: 2011-06-03
Posts: 113

Re: [Solved] How to run parametric calculations by using as_run

Hi,
Try this:

as_run --serv name.export

Best regards

Offline

#3 2015-08-05 21:15:15

yoursbh
Member
From: INSA de Rouen, FRANCE
Registered: 2012-07-04
Posts: 99
Website

Re: [Solved] How to run parametric calculations by using as_run

YES ! It works!
Thanks lvp wink

Ivp wrote:

Hi,
Try this:

as_run --serv name.export

Best regards


SALOME-MECA 2015.2 (Salomé 7.6.0 + Code_Aster 11.8 & 12.4) sous Ubuntu 14.04 64bit

Offline

#4 2021-10-14 14:49:37

ing.nicola
Member
Registered: 2017-12-11
Posts: 139

Re: [Solved] How to run parametric calculations by using as_run

Same problem.. solved ! thank you Ivp

Offline